searchbox

freefotos.gr

freefotos.gr

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Σταματήστε τη σφαγή μωρών φώκιας


Όπως η Κίνα ήταν στο επίκεντρο της διεθνούς καταδίκης για την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, έτσι τώρα ο Καναδάς καταδικάζεται παγκοσμίως για την ετήσια αιματηρή σφαγή των μωρών φώκιας. Όλα τα μάτια είναι στραμένα στον Καναδά δεδομένου ότι προετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010, και αυτή η προσοχή προσφέρεται για να επιδειχθεί αυξημένη υπευθυνότητα και να δοθεί ένα θετικό παράδειγμα για τον κόσμο με την τοποθέτηση ενός τέλους στην ετήσια σφαγή της φώκιας.

Οι κυνηγοί φώκιας γαντζώνουν συνήθως τις φώκιες από το μάτι, το μάγουλο, ή το στόμα για να αποφύγουν την καταστροφή της γούνας, μετά τραβούν σέρνοντας τα μωρά φώκιας έξω από τον πάγο, σε πολλές περιπτώσεις ενώ το ζωάκι ζει ακόμα . Πολλά από αυτά τα μωρά μπορεί ακόμη και να μην έχουν φάει την πρώτη στερεά τροφή ή να μην είχαν μάθει πώς να κολυμπούν προτού να θανατωθούν για ένα προϊόν που κανένας δεν χρειάζεται.

Δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία για τη θανάτωση και το γδάρσιμο των μωρών φώκιας ενώ είναι ζωντανά. Στην Καναδική επαρχία Newfoundland, το εισόδημα από τη σφαγή φώκιας συνεισφέρει λιγότερο από 1% της οικονομίας της επαρχίας, αλλά ακόμα κι αν ήταν περισσότερο, δεν θα υπήρχε ποτέ ικανοποιητική δικαιολογία για την άγρια κακοποίηση μωρών ζώων μπροστά στα βλέμματα των τρομοκρατημένων μητέρων τους. Οι άνθρωποι ήταν σε θέση πάντα να αντικαταστήσουν τις σκληρές παραδόσεις με ανθρωπιστικές.

Διαμαρτυρία της PETA στην Αθήνα-21 Οκτωβρίου 2009, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 11:00 π.μ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LINK από τον ΜΑΓΝΗΤΗ: Αιματοβαμμένη Φώκια - Να σταματήσει η Σφαγή τώρα!

Δείτε επίσης: Ανθρώπινος ρατσισμός
ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου